Door te blijven innoveren en dagelijkse ontwikkelingen op de voet te volgen kan er goed ingespeeld worden op mogelijke risico’s om zo de gezondheid van de ondernemingen te waarborgen. Net als u hebben wij belang bij het voortzetten en door ontwikkelen van onze wereldwijd bekende hoge kwaliteit aan paardensporters. Fortis Orbis wilt actief bijdragen aan het waarborgen van deze kwaliteit.

Missie & Visie

Missie
Fortis Orbis ondersteunt hippische ondernemers door het (deels) verzorgen van de financiële administratie, het in kaart brengen van de totale organisatie en het continue nastreven van het hoogst haalbare rendement voor de klant. Dit kan onder andere op het gebied van efficiency, management en commercie.

Visie
Een substantiële bijdrage leveren aan de gezondheid van uw bedrijf. Dit wil Fortis Orbis bereiken door de expertise als financieel administrateur, sparringspartner en organisatieadviseur verder te ontwikkelen. Zo willen wij waarde creëren voor uw bedrijf zonder uw visie uit het oog te verliezen.

It is easy to make a buck. It is a lot tougher to make a difference.

– Tom Brokaw

 

Oorsprong

Fortis Orbis is opgericht door Sabine de Jong. Naast haar studie heeft zij zich van jongs af aan vol overgave gestort op het houden en trainen van paarden. In die tijd heeft zij op veel bedrijven mee mogen kijken en ontdekte daar dat er een enorm gemis is aan de juiste financiële een organisatorische kennis.

De schade die de financiële crisis heeft aangericht op de markt laat zijn sporen na bij ondernemingen in de paardensport. Velen hebben deze niet overleefd en anderen hebben zich in de schulden moeten steken of extreem hun prijzen moeten verhogen om hun hoofd boven water te houden. Ad hoc werkzaamheden vragen veel tijd van de hippisch ondernemer en zijn medewerkers, waardoor er minder ruimte is voor het goed uitvoeren van de dagelijkse taken. Fortis Orbis geeft de hippisch ondernemer deze ruimte terug zodat het de kwaliteit kan garanderen die het bedrijf kan leveren.

Vanuit die problematiek is Fortis Orbis ontstaan wat Latijn is voor ‘Sterke Wereld’.

Uw succes is ons succes!