Het uitbesteden van de administratie en onder handen nemen van de financiële situatie of bedrijfsvoering is voor veel ondernemers een gevoelige kwestie. Vanwege deze reden willen wij u graag voldoende informeren over wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend met al uw vragen contact met ons opnemen.

The right time to repair the roof is when the sun is shining.

 – John F. Kennedy

 

Onze Expertise

Iedere nieuwe klant is maatwerk. Het mooie van het werken in de paardensport is dat ieder bedrijf anders is. Elke ondernemer heeft een andere visie en een andere werkwijze. De kunst is om bij iedere organisatie het beste eruit te halen.

Omdat iedere organisatie uniek is, zijn er voor u enkele mogelijkheden op een rij gezet. Deze werkzaamheden zijn afzonderlijk of in een persoonlijk samengesteld pakket beschikbaar.

  • Het verzorgen van de financiële administratie of een deel hiervan
  • Het opstellen van jaarrekeningen
  • Het verzorgen van belastingaangiften
  • Procesanalyses en het herinrichten van diverse bedrijfsprocessen
  • Ontwikkelen van commerciële mogelijkheden
  • Ondersteuning bij het schrijven van financierings- en/of ondernemingsplannen
  • Verdere begeleiding bij het opstarten van een nieuwe onderneming
  • Efficiëntie van uw organisatie verbeteren d.m.v. tijdsmanagement en kostenbeheersing

An organization’s ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage.

– Jack Welch

Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt er allereerst gekeken naar de onderneming. Wat doet het bedrijf? Hoe kunnen we financieel meer uit uw bedrijf halen? Wat is uw wens? Als deze vragen beantwoord zijn, wordt er samen met u bekeken hoe wij daar invulling aan kunnen gaan geven.

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt wel of niet een offerte opgesteld voor een ‘Quick Scan’. Deze kan zijn op het gebied van commercie, kostenbeheersing en financiële administratie afhankelijk van wat uw wensen zijn. Hieruit kan alle benodigde informatie gehaald worden waarmee u als ondernemer zelfstandig, of met onze ondersteuning aan de slag kan gaan.

In een vervolg gesprek wordt er besproken welke resultaten er uit de Quick Scan zijn gekomen met een bijbehorende actielijst. Afhankelijk van wat uw wensen zijn wordt u een nieuwe offerte aangeboden met werkzaamheden welke in overleg met u uitgevoerd gaan worden.

Gedurende het traject vinden wij het belangrijk om regelmatig contact met u te houden over wat de ontwikkelingen zijn zodat we snel kunnen schakelen. Welke trends zijn er op de markt en hoe kan je hier zo goed mogelijk op inspelen? Hoe kunnen we uw administratie nog efficiënter inrichten? Of hoe kunnen we beter adverteren en naamsbekendheid verkrijgen waardoor er meer klanten aangetrokken worden? Allemaal aspecten die horen bij het ondernemen.